Lics Pincészet és szőlőbirtok

Facebook

Pincelátogatás csoportoknak Budafokon

Borkóstolás Budapesten a főváros bornegyedének is nevezett Budafokon a Lics Pincében.

Egyéni vendégeknek
A Budafoki Pezsgő-és Borfesztivál  ideje alatt pincészetünk egyéni vendégek számára is látogatható. A BudafokiPezsgő-és Borfesztivál idejealatt ingyenesek a magyar nyelvű pinceséták.

Csoportoknak (minimum 25 fő, program ideje 2,5-3 óra) csak BEJELENTKEZÉS és ÍRÁSOS megrendelés alapján! Csoportoknak megbeszélés szerint magyar nyelven kívül angol, német, orosz nyelvű vezetést is vállalunk.

Pincelátogatás és borkóstolás tulajdonos borász, okleveles borbíráló vezetésével az 1738 m² jellegzetes budafoki történelmi borpincében.

Pinceséta során a borászati technológiák ismertetése mellett Budafok a„Bor Városa“ történetével is megismerkednek a látogatók.

Technológiai Borkóstoló klimatizált, pinceágban kialakított rusztikus kóstolótermekben hét fajta, saját termelésű versenyeztetett borokból. Pincészetünkben 2 borvidék mutatkozik be a kóstoló folyamán: Budapest szőlőskertjének is nevezett, a fehérborairól híres Etyek-Budai Borvidék, és a vörösborairól híres, egyik legősibb borvidékünk a Szekszárdi Borvidék. A borbemutató után korlátlan fogyasztási lehetőség a program ideje alatt
Élőzene (tangóharmonikás)(program ideje 2,5-3 óra).

Választható borkorcsolyák:

Rendelhető extrák:

Tel: 30/900 55 93 (Lics Judit)

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Pinceséta indul
Pinceséta
Forralt borral várjuk a vendégeket
Bemelegítés pinceséta előtt
Borkóstoló
Hangulat
Hangulat
Koccintás
Szilveszteri hangulat
Vendégváró
Húsvéti tál

A térképen jelölve:
Lics Pincészet, Budafok
1221 Budapest, Kossuth Lajos utca 44.