Lics Pincészet és szőlőbirtok

Figyelem!

Az alábbi anyag az archívumban van.
A benne olvashatók elavultak lehetnek.

Facebook

Két vörös a legjobb százban

Bikavérünk egyre gyűjti az elismeréseket. Idén „A 100 legjobb magyar bor” válogatás előkelő helyén szerepel, de top 100-as a Pákozdi Tamás Válogatás is.

Október 22-én jelent meg Népszabadság 2014. évi, „A 100 legjobb magyar bor” című válogatása. A top 100 jelöltjeinél feltétel, hogy a bor már valamely rangos borverseny aranyérmese legyen. Az így bekerült borokból választja ki a zsűri a legjobb százat.

A már több díjat is nyert Szekszárdi Bikavér a top 100-ban a vörösbor kategória 6. helyezettje lett, de a legjobb 100 között van a Pákozdi Tamás Válogatás is.

Folytatódik bikavérünk sikerszériája; a Vinagora aranyérem után a Vince Magazin augusztusban a vörösborok legjobbikának választotta. „Erre kérek egy szívart!” – jegyezte meg Podmaniczky Szilárd, zsűritag.

A legjobb 100 között van a Pákozdi Tamás Válogatás is, amely a Vinagora aranyérem mellett idén „Budafok Város Bora” is. „Boldog délutáni zugalvás a fáskamrában. Mintha direkt neked felejtették volna nyitva.” – fűzte hozzá Németh Gábor, zsűritag.

Az exkluzív kiadványban Lics László tulajdonos borásszal készült riport is megjelent.