Lics Pincészet és szőlőbirtok

Facebook

Budafoki Pincejárat

A Lics Pince is látogatható a Pincejárat napjain: 2017. május 13-án, június 3-án, július 1-jén, augusztus 5-én, szeptember 2-án (a Borfesztivál programjához igazított pincelátogatás és borkóstolás), és december 2-án.

A Budafoki Pincejárat célja, hogy könnyedén megközelíthetővé tegye a varázslatos budafoki pincevilágot. Sokan nem is tudják, hogy Budapest egyik kerülete, a „Kisváros a nagyvárosban” szlogennel is ismert Budafok mennyi csodát, látványosságot rejt.

A Budafoki Pincejárattal ezer forintos jegyárért egész nap használható az óránként forduló busz, amely Budafokon több helyszínen áll majd meg, természetesen a Lics Pincészetnél is. A megállók Budafokon azoknál a pincészeteknél és látványosságoknál vannak, ahol a vendégek valamilyen programot, szolgáltatást vehetnek igénybe.

2017-ben

Fix programok:

A Pincejárat megállói Budapesten a Stadionoknál lévő Volán Buszmegállóban, a Ferenciek terén a Városnéző buszmegállóban, a Gellért térnél a Budafoki úton, majd a Budafoki helyszínek mellett vannak. Egy buszjegy egésznapos utazásra szól, a pincék között is fel és le lehet szállni.

A járatok óránként indulnak, az első járat reggel 10 órakor, az utolsó este 8 órakor indul Budapestről.

Részletes infók, menetrend és tudnivalók a Pincejárat honlapján, aktualitások a Pincejárat Facebook-oldalán találhatók.

A térképen jelölve:
Lics Pincészet, Budafok
1221 Budapest, Kossuth Lajos utca 44.