Lics Pincészet és szőlőbirtok

Facebook

Budafoki Pincejárat

A ma is működő, történelmi múltú budafoki LICS Pince egyéni látogatók számára a Budafoki Pincejárat ideje alatt látogatható. A magyar, angol, német. orosz nyelvű pinceséták alatt Budapest Bornegyedének történetével, az borászati technológiákkal ismerkednek meg a látogatók. A belépő 2 féle technológiával készült bor kóstolóját tartalmazza.

Budafok a főváros bornegyede. Hatalmas, közel 100 km hosszú pincelabirintusával az ország borászati kereskedelmi központja. Budafok ma is működő történelmi pincéi, így a Lics Pincészet is 2017 év elejétől minden hónap első szombatján pincesétákkal, borkóstolóval és különböző kultúrális programokkal várják az érdeklődőket a 'Budafoki Pincejárat' keretében.

A Budafoki Pincejárattal 1200 forintos buszjegyárért egész nap használható a félóránként forduló busz, amely Budafokon több helyszínen, borászatnál áll majd meg, természetesen a Lics Pincészetnél is. A megállók Budafokon azoknál a pincészeteknél és látványosságoknál vannak, ahol a vendégek valamilyen programot, szolgáltatást vehetnek igénybe.
 

A Pincejárat megállói Budapest belvárosában a Blaha Lujza téren, a Ferenciek terén, a Gellért téren, majd a Budafoki helyszínek mellett vannak. Egy buszjegy egésznapos utazásra szól, a pincék között is fel és le lehet szállni.A buszmenetrend http://pincejarat.hu/menetrend/"

Részletes infók, menetrend és tudnivalók a Pincejárat honlapján, aktualitások a Pincejárat Facebook-oldalán találhatók.

 

Lics Pincészetbe ajánlata a Budafoki Pincejáraton:

Nyitvatartás: 14.00-21.00

Pinceséták: Magyar nyelven óránként; Angol, Német, Orosz nyelven 16.00-19.00 óra között igény szerint

Belépő pincesétára és technológiai borkóstolóra: 1200 Ft /fő, pincejárat jeggyel rendelkezőknek 800,- Ft.
A belépő tartalmazza a pincészet által kínált két bor kóstolását a kóstolóteremben. Élőzene, árlista alapján borkorcsolya (sajttál, sajtos tallér, zsíros kenyér) és további borkóstolási lehetőség is van a pincészet saját boraiból a pincészet kóstolótermében.

2018. évben a Lics Pincészet
május 5., június 2., július 7., augusztus 4., december 1. napján várja a az érdeklődőket.

A Lics Pincészet aktuális programjáról bővebb információ:
http://www.licspince.hu/hu/aktualis
k oldalon és a Lics pincészet facebook oldalán https://www.facebook.com/licspince/  olvasható!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a pince hőmérséklete 12 -14 Celsius fok – Javasoljuk, hogy ennek megfelelő ruházatot hozzanak magukkal! Hölgyek számára ajánlott a tűsarkú cipő mellőzése.  

18 éven aluliak a a Lics Pincészetet kizárólag szülői  felügyelettel látogathatják!

A térképen jelölve:
Lics Pincészet, Budafok
1221 Budapest, Kossuth Lajos utca 44.