Lics Pincészet és szőlőbirtok

Figyelem!

Az alábbi anyag az archívumban van.
A benne olvashatók elavultak lehetnek.

Facebook

Budafoki Pincejárat az Advent jegyében 2017.december 2.-án a Lics Pincében

2017. első adventi hétvégéjén ismét megnyitja kapuit a Budafoki Pincerendszer. A Lics Pincében Pincelátogatás ára 1200,- Ft/fő vagy 800,- Ft/fő Budafoki Pincejárattal érkezőknek és 22. kerületi lakosoknak. A pincesétára a belépő ára tartalmaz egy bemelegítő italt (forralt bor) és 1 újbor kóstolót is.....

A Budafoki Pincejárat ideje alatt, december első szombatján Adventi koszorúvásárnak és jótékonysági karácsonyi vásárának ad helyszínt a Lics Pincészet a Premontrei Női Kanonokrend, a Budapesten Élő Német Nyelvű Hölgyek Klubja (Kulturkreis deutschsprachiger Frauen) közreműködésével.


Az óránként induló magyar nyelvű pinceséta mellett 16.00 órakor  német nyelvű pinceséta is indul. További borkóstolási lehetőség és borvásárlás a pincészet borkóstoló teremében külön árlista alapján. A kóstolóteremben a hangulatot az lucy.indie.sky együttes biztosítja.

Budapest legtöbb élő zenés klubjában zenéltek már és több rendezvényen is bemutatkoztak már magával ragadó műsorukkal. Repertoárjukban a modern felfogású blues, az érzelmes soul világa keveredik az igényes pop zene újragondolásaival és természetesen az aktualitásoknak megfelelően karácsonyi dalok is felcsendülnek majd. A bárányfelhők mögött megbújó gitár hangját Menyhért Ádám fogja előcsalogatni; aki a hószitálás lendületében ritmizál a cajonon, az Szekeres Andris; aki pedig a legkedvesebb téli napsugarakat is felébreszti hangjával, az Butala Luca (Luli) lesz.

A Budafoki Pincészetek programjairól és a Budafoki Pincejárat menetrendjéről bővebben a www.pincejarat.hu oldalon.....

 


A térképen jelölve:
Lics Pincészet, Budafok
1221 Budapest, Kossuth Lajos utca 44.