Lics Pincészet és szőlőbirtok

Figyelem!

Az alábbi anyag az archívumban van.
A benne olvashatók elavultak lehetnek.

Facebook

Soproni Kiss Sándor kiállítása a Lics Pincében

Soproni Kiss Sándor, ’Budafok 2017. február hónap művésze’ ‚Poncich-Terek‘ c. festmény kiállítása tekinthető meg a Budafoki Pincejárat alatt 2018. március 3-án szombaton 14.00-21.00 óra között a budafoki Lics Pincében. A poncichter szó a Bohnenzüchter német szóból származik....és kik voltak a Poncichterek- ezt a festőművésztől és festményeiből megtudjuk........

Lics Pince programja a Budafoki Pincejárat 2018. március 3-án:

PINCESÉTÁK: Belépő 1200,-Ft/fő. Budafoki Pincejárat busszal érkezőknek 800,- Ft/fő
Német nyelvű pinceséták is indulnak:  14.30, 15.30,16.30 órakor. Német nyelvű pincesétákat minden egyes pincejárat rendezvényen tartunk 2018. évtől!
A belépő két bor kóstolását is tartalmazza.Az egyik a 2017' Országos Rozé Borverseny aranyérmes Nora-Bora Kadarka rozé bora.

A Kadarka nemcsak a rozé borversenyen aratott nagy sikert:  'Régi promontori sváb mondás a – nem csak helyben, de még a bécsi vendéglőkben is jól ismert és méltán híres – kadarka dicséretére:"Allen Samen lob'im ganzen, Doch Katarken sollst du pflanzen!"(Dicsérem minden fa magvát,De te ültessél kadarkát!)

SVÁB ÉLŐZENE:
A Nagy kóstolóteremben a Heimattöne Duo zenekar lép fel. Itt kóstoló árlista alapján kóstolhatók a Lics Pincészet borai.

A pincészet Kis kóstolótermében 18.00-21.00 között zártkörű rendezvény lesz. A Budapesten Élő Német Ajkú Hölgyek Klubja (Kulturkreis Budapest) szervezésében.
Budafoki Pincejárat menetrend:
http://pincejarat.hu/menetrend/"

 

A térképen jelölve:
Lics Pincészet, Budafok
1221 Budapest, Kossuth Lajos utca 44.