Lics Pincészet és szőlőbirtok

Figyelem!

Az alábbi anyag az archívumban van.
A benne olvashatók elavultak lehetnek.

Facebook

Budafoki Pincejárat 2018. július 7

Hűsítő pinceséták 14.00-20.00 óra között magyar, angol, német, orosz nyelvű vezetéssel. LUIGI CANTELMO gitárimprovizáció kíséretében Lics borok kóstolhatók a kóstolóteremben. ÁRTÉR Művészeti Egyesület nyári tárlata ingyenesen megtekinthető a pincészet főágában.....és Újdonságok: ’Díjnyertes Borok kóstolója’ valamint ’Frissítő fröccs és borkóstoló’ a Budafoki Pincejáraton.

Program részletesen:

Nyitvatartás: 14.00-21.00

Pinceséták: Magyar nyelven óránként (14.00-20.00); Angol, Német, Orosz nyelven 16.00-19.00 óra között igény szerint

Belépő pincesétára és technológiai borkóstolóra: 1200 Ft /fő, pincejárat jeggyel rendelkezőknek 800,- Ft.
A belépő tartalmazza a pincészet által kínált két bor kóstolását a kóstolóteremben.További kóstolása pincészet saját boraiból és borkorcsolya  (sajttál, sajtos tallér, zsíros kenyér) árlista alapján a pincészet kóstolótermében.

Élőzene:15.00-20.00 – LUIGI CANTELMO gitárimprovizáció (tehetségkutató versenyen kívüli fellépő)

Kiállítás: ÁRTÉR Művészeti Egyesület nyári tárlata ingyenesen megtekinthető a pincészet főágában.

KÉT ÚJDONSÁG:

1)Díjnyertes borok és borkülönlegességek kóstolója 4 pincészetnél: 11 tételes borkóstoló (ebből 3 tétel a LICS Pincében) a budafoki pincészetek aranyérmes, díjnyertes és különleges boraiból, borfalatokkal, pincesétával és egész napra szóló Pincejárat buszjeggyel (korlátlan utazás).
A csomag ára: 6800 Ft/fő;  a csomagjegy csak elővételben váltható meg a www.pincejarat.hu  oldalon.

2)Frissítő fröccs és borkóstoló + buszjegy:
Pinceséta a LICS Pincészetben és Fröccs kóstoló a Magdolna Borklubban LICS Pincészet: technológiai pinceséta szakmai vezetéssel, utána kóstoló a Juhfark barique 2017 borból a Magdolna Borklubban: előadás a fröccs történetéről, a jó fröccs borokról kóstolóval: egy hosszúlépés, egy kisfröccs és egy nagyfröccs, mindegyikhez külön kenegetős borkorcsolyával. Egész napra szóló Pincejárat buszjeggyel (korlátlan utazás)
A csomag ára: 4200 Ft/fő;  a csomagjegy csak elővételben váltható meg a www.pincejarat.hu oldalon.


Felhívjuk a figyelmüket, hogy a pince hőmérséklete 12 -14 Celsius fok – Javasoljuk, hogy ennek megfelelő ruházatot hozzanak magukkal! 18 éven aluliak a a Lics Pincészetet kizárólag szülői  felügyelettel látogathatják!

 

A térképen jelölve:
Lics Pincészet, Budafok
1221 Budapest, Kossuth Lajos utca 44.